Alle våre pizzaer unntatt Calzone og Rotollo kan lages glutenfritt
All PIZZA CAN BE MADE GLUTENFREE EXEPT Calzone AND Rotollo
No items found.
PIZZA BIANCA
Alle våre pizzaer unntatt Calzone og Rotollo kan lages glutenfritt
All PIZZA CAN BE MADE GLUTENFREE EXEPT Calzone AND Rotollo
No items found.
DESSERT
DESSERTS
No items found.
BARNEMENY
CHILDRENS MENU
No items found.
3-retters 17. mai meny: 799,-
Forrett:
Carpaccio
Tynne skiver av okse indrefilet, parmesanost, ruccola,
pinjekjerner og hjemmelaget vinaigrette
(M, N)
Hovedrett:
Chateaubriand
Indrefilet av okse med smørdampede broccolini, gulrøtter og pommes Anna,
velg mellom kremet baconsaus, peppersaus eller trøffelbearnaisesaus
(H, M, E)
Dessert:
Crème Brûlée
En klassisk, hjemmelaget Crème Brûlée med en delikat karamellisert sukkerkruste,
servert med kremet vaniljeis for en perfekt søt avslutning
(M, E)
Barnemeny - opp til 12 år:
Kylling & grønnsaker
(E, H)
229
Pannekaker
(E, H, M)
169
Vennligst merk at vi kun serverer vår spesielle 17. mai meny denne dagen, og ikke à la carte. Vi ser frem til å dele denne spesielle anledningen med deg!
3-Course menu (Appetizer, Main Course and Dessert): NOK 799
Appetizer:
Carpaccio
Carpaccio Thin slices of beef tenderloin, Parmesan cheese,
ruccola, pine nuts and homemade vinaigrette
(L, N)
Main course:
Chateaubriand
Beef tenderloin with butter-steamed broccolini, carrots, and pommes Anna.
Choice of creamy bacon sauce, pepper sauce, or truffle béarnaise sauce.
(G, L, E)
Dessert:
Crème Brûlée
A classic, homemade crème brûlée with a delicate caramelized sugar crust,
served with creamy vanilla ice cream for the perfect sweet finish.
(L, E)
Children´s menu - up to 12 years:
CHICKEN & VEGETABLES
(E, G)
229
Pancakes
(E, G, M)
169
Please note that we only serve our special May 17th menu on this day, and not à la carte. We look forward to sharing this special occasion with you!