Alle våre pizzaer unntatt Calzone og Rotollo kan lages glutenfritt
All PIZZA CAN BE MADE GLUTENFREE EXEPT Calzone AND Rotollo
No items found.
PIZZA BIANCA
Alle våre pizzaer unntatt Calzone og Rotollo kan lages glutenfritt
All PIZZA CAN BE MADE GLUTENFREE EXEPT Calzone AND Rotollo
No items found.
DESSERT
DESSERTS
No items found.
BARNEMENY
CHILDRENS MENU
No items found.
Sett sammen din egen 3-retters meny
3-Retters meny (forrett, hovedrett og dessert): 799,-
Forrett:
Skalldyrcocktail
Cocktail av krabbekjøtt, reker og krepsehaler blandet salat,
hjemmelaget ananasdressing og steinovnsbrød
(SK, E, H)
Carpaccio
Tynne skiver av okse indrefilet, parmesanost, ruccula,
pinjekjerner og hjemmelaget vinagrette
(M, N)
Hovedrett:
Chateaubriand
Indrefilet av okse med smørdampende broccolini, gulrøtter og stekte poteter.
Velg mellom kremet baconsaus, peppersaus eller trøffelbearnaissaus
(H, M, E)
Livèvhe kyllingfilet
Gårdskylling fra Smaalenene som er en saktevoksende fransk rase,
den blir matet med vegetabilsk fôr og løpestikke skinnstekt kyllingfilet.
Serveres med grønnsakssauté stekte poteter og kremet soppsaus eller trøffelbearnaisesaus
(M, E)
Truite Au Four
Ovnsbakt Ørretfilet med smørdampede spinat,
broccolini og gulrøtter kapers i persillesmør og småpoteter fra ovn
(M, SO, F, B)
Dessert:
Tarte Au Pommes
Eplekake med vaniljeis og krem
(H, M, E, N)
Crème Glacée & Sorbets
Iskrem og Sorbet
(M, E)
Crème Brûlée
Hjemmelaget Crème Brûlée med vaniljeis
(M, E)
Barnemeny - opp til 12 år:
Kylling & grønnsaker
(E, H)
229
Pannekaker
(E, H, M)
169
Barnemeny - opp til 12 år:
Kylling & grønnsaker
(E, H)
229
Drikkepakke:
Drikkepakke tilpasser valgte retter
4 drikkeenheter som passer til forrett, hovedrett dessert pluss en velkomstdrink.
500
Vennligst merk at vi kun serverer vår spesielle 17. mai meny denne dagen, og ikke à la carte. Vi ser frem til å dele denne spesielle anledningen med deg!
Put together your own 3-course menu.
3-Course menu (Appetizer, Main Course and Dessert): NOK 799
Appetizer:
SHELLFISH COCKTAIL
Cocktail of crab meat, prawns and crayfish tails mixed salad,
homemade pineapple dressing and stone oven bread
(CR, E, G)
Carpaccio
Thin slices of beef tenderloin, parmesan cheese, arugula,
pine nuts and homemade vinagrette
(L, N)
Main course:
Chateaubriand
Tenderloin of beef with butter-steamed broccoli, carrots and fried potatoes.
Choose between creamy bacon sauce, pepper sauce or truffle béarnaise sauce
(G, L, E)
Livèvhe chicken filet
A farm chicken from the Smaalenene, a slow-growing French breed,
it is fed vegetable feed and skin-fried chicken fillet.
Served with vegetable sauté fried potatoes and creamy mushroom sauce or truffle béarnaise sauce
(L, E)
Truite Au Four
Oven-baked trout fillet with butter-steamed spinach,
broccolini and carrots sautéed in parsley butter and small potatoes from the oven
(L, SB, F, B)
Dessert:
Tarte Au Pommes
Apple cake with vanilla ice cream and cream
(G, L, E, N)
Crème Glacée & Sorbets
Ice cream and Sorbet
(L, E)
Crème Brûlée
Homemade Crème Brûlée with vanilla ice cream
(L, E)
Children´s menu - up to 12 years:
CHICKEN & VEGETABLES
(E, G)
229
Pancakes
(E, G, M)
169
Please note that we only serve our special May 17th menu on this day, and not à la carte. We look forward to sharing this special occasion with you!